Me ollaan ihan tavallinen perhe Ketola. Perheeseemme kuuluu äitee Virpi 37v ja isä Juha 46v, lapset Lassi 15v, Amalia 13v, Anelma 8v ja Aune 3v . Elämme siis ihanan kamalia ruuhkavuosia, meiltä ei elämän ääniä puutu.

Karvakorvia löytyy . Koirat Olga, Saga, Oodi, Osmo ja Odelma. Kissat Limppu, LouLou ja Lumina. Kääpiöluppapupu Bob.

Asutaan omien peltojen ympäröimänä maaseudun rauhassa Ilmajoen Pojanluomalla. Rakastamme luontoa ja metsää ja asuinpaikkamme on meille hyvin tärkeä.

Eläimet elävät arjessamme mukana, hoitoon osallistuu kaikki, päävastuussa heistä on Virpi. Koirien kanssa viihdytään omissa metsissä, uimassa luonnonvesissä että koirauimalalla, matkustellen, näyttelyissä, rally-tokoilemassa, vetämässä niin potkukelkkaa, pyörää tai kikkaria. Ei sovi unohtaa soffalla rötköttelyä. Koirien kanssa harrastetaan niille sopivissa määrin, nuorempien kanssa useampaakin lajia, vaihdellen mikä tuntuu siihen hetkeen mukavalta ja mummokoirien kanssa hillitymmin.

Virpi on käynyt kasvattajan peruskurssin 2014. Kasvattajanimi on myönnetty 2016. Ensimmäinen pentueeni on suunnitteilla vuodelle 2023 (siitä lisää Pentuja-linkin takana). Meillä asuu tällähetkellä 2 eri rodunedustajaa mutta kasvatus suuntautuu dalmatiankoiriin. Jokaisesta koirasta on esittely Omat koirat-linkin takana.